SOS-fest lørdag 26. oktober

SOS-festen på St. Paul skole har vært en tradisjon siden 1972. I anledning FN-dagen viser vi solidaritet og markerer at skolen, med så mange nasjonaliteter, er et lite FN i seg selv. Når elever, lærere, foreldre og andre går sammen for å lage denne festen, er det et synlig uttrykk for vår glede og omsorg for andre og hverandre.

 

Mor Teresa
«Kjærligheten må begynne i familien», sier Mor Teresa

Skolen er også familien vår. Når elever, lærere, foreldre og andre går sammen for å lage denne festen, er det et synlig uttrykk for vår glede og omsorg for andre og hverandre. Se mer om bakgrunn og historikk for SOS-festen her

Program

Åpning i St. Paul kirke kl 12:00

Salgsbodene, kafeer og aktiviteter er åpne fra 12:20 til 14:45

På programmet for festen er det underholdning, spøkelsestunnell og leker til salgs, snopebutikk, og andre salgsboder. Det vil også være utlodning – og ikke minst anledning til å smake på mat fra mange land.

Laudato Sí

Skolen følger opp Pave Frans sin miljøencyklika, der han «kaller oss til en radikal personlig omvendelse: fornyet spiritualitet, til beste for oss selv og vårt felles hjem i respekt for Gud, for hverandre og skaperverket» (sitat biskop Bernt). I lys av dette ber vi alle ta med egen kopp til kaffe/drikke hjemmefra og få halv pris på kaffe/te – kun kr 5,-!

SOS-festens hovedlotteri er en stor bidragsyterne i innsamlingen – takket være de flotte gevinstene vi er så heldige å bli forært til formålet.

Vinnere av gevinster fra hovedlotteriet blir trukket og offentliggjort kl. 14:45.

Overskuddet fra årets SOS-fest går uavkortet til U-landsforeningen Svalene og den katolske bistandsorganisasjonen Caritas.


I stedet for avslutningskonsert arrangeres kick-off konsert i skolens gymsal fredag 25. oktober kl 18.

Takk for at dere hjelper oss å hjelpe!

Hjertelig velkommen til årets SOS-fest!

Stikkord

Tema/kategori