Skoleløp med Team Rynkeby 2024

Del innlegget

Skoleløpet organiseres av Team Rynkeby i samarbeid med Barnekreftforeningen. Løpet er Nordens største veldedighetsløp for skoleelever og barnehager og gjennomføres i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene.

Mosjon, samhold og veldedighet
Formålet med løpet er å motivere elevene til aktivitet samtidig som de blir en del av et nordisk fellesskap på tvers av alder, klasser og land – mens de samler inn penger til kreftsyke barn. Alle kan delta på skoleløpet – det er helt gratis. De som ønsker, kan gi et bidrag til innsamlingen. I Norge går de innsamlede midlene til

Hvor og når?

St. Paul skole løp 18. juni rundt Lille Lungegårdsvann.
Vi løp i totalt 45 minutter, og hver runde er ca. 600 meter lang.

Støtt oss!
Trykk HER for å støtte oss på skolens spleis. Linken kan også sendes videre til besteforeldre, familie, venner og andre som kanskje vil støtte.

Vi takker Meny på Bergen Storsenter for rikelig mengder frukt til alle som løp!

 

Mulighet for mikro-sponsoravtaler
Før løpet kunne elevene inngå mikro-sponsoravtaler med familie og andre «sponsorer» som ble oppfordret til å gi et bidrag per runde eller antall meter eleven løper over en tidsperiode. Sponsorer kan, i tillegg til familie, nære naboer, bekjente og lokale bedrifter som deltakeren kan utfordre til å bidra.

Ingen konkuranse
Vi understreker at skoleløpet ikke er en konkurranse om hvem som samler inn mest eller løper lengst. Det er gratis å delta samtidig som alle bidrag er hyggelige. Bare ved å bli med bidrar elevene til å skape fokus og positiv oppmerksomhet rundt kampen mot barnekreft. Tusen takk for at dere er med ❤️

Trenger du teknisk hjelp?
Ring Barnekreftforeningen på 919 02 099, eller e-post til kontakt@barnekreftforeningen.no

Kontaktperson i Team Rynkeby:
Kristin Sømoen kristin.somoen@gmail.com og tlf 984 70 542

Kontaktperson ved St. Paul skole for dette løpet:
Kristoffer Tveit kritv@stpaul.no

Lykke til med skoleløpet ❤️