Vår nye skoleråd på besøk

Del innlegget

Sist uke var Anne-Rigmor Stock Evje, ny leder av skolekontoret i Oslo katolske bispedømme (OKB), på visitt på St. Paul skole. Hun overtok stillingen etter Gjermud Høgh i april i år.

Det er alltid inspirerende å være hos dere på St. Paul skole.

Anne-Rigmor møtte hele lærerstaben på skolen og presenterte seg selv og sine tanker om sin rolle som skoleråd for de katolske skolene som er eid av OKB.

All positiv omtale jeg før hadde hørt om St. Paul skole, ble fullt ut bekreftet da jeg selv kom inn døra. Alle jeg møtte var imøtekommende og inkluderende, og på den korte tiden jeg var sammen med kollegene, opplevde jeg et engasjement for elevene og for egne fag som det står respekt av. Det er åpenbart at for elevene er St. Paul skole et godt sted å være, sa Anne-Rigmor etter besøket.

Vi takker for besøket og ser frem til godt samarbeid i årene fremover!