Skoleløp med Team Rynkeby

[16.05.2019]

Gratulerer igjen til alle elevene som løp rundt Lille Lungegårdsvann – en aktivitet som førte til AKTIVITET, SAMHOLD, FOKUS på KREFTSAKEN, og en del PENGER til barnekreftforskningen!

Team Rynkeby har sendt følgende melding:

Da har resultatene akkurat kommet fra hovedkontoret i Danmark.
St. Paul skole samlet inn utrolige 51.205 kroner!
Dere er rå!

Hils alle elevene og ansatte så masse fra oss i Team Rynkeby. Vi er så imponert og rørt over engasjementet og gleden dere viser, og for at dere hjelper oss å støtte vår hjertesak: Barnekreftforeningen og deres arbeid for barn med kreft!

 


[09.04.2019]

Det var stort engasjement, kjempestemning og strålende vær da elevene ved St. Paul skole 9. april deltok på Team Rynkeby Skoleløp rundt Lille Lungegårdsvann – til støtte for Barnekreftforeningen og forskning på barnekreft i Norge.

Til sammen løp elevene imponerende 3 045 runder rundt vannet! Det tilsvarer 2 030 km. Til sammenligning er avstanden i luftlinje mellom Bergen og Paris 1 298 km, mellom Bergen og Moskva 1 949 km og mellom Bergen og Roma 2 115 km.

Se flere bilder fra løpet her:

Skoleløp med Team Rynkeby

En kvart million skoleelever i Danmark, Sverige, Finland og Norge er med når det årlige ’Team Rynkeby Skoleløpet’ gjennomføres til fordel for alvorlig syke barn.

Team Rynkeby

Foto: Thomas Nørrebark

Gi et bidrag

Som sponsor til Team Rynkeby Skoleløpet er du med på hjelpe kreftsyke barn. I Norge går ditt bidrag uavkortet til Barnekreftforeningen.

Bidrag kan registreres her, Vipps til 97677 eller SMS til 02099. Beløpet merkes «ST.PAUL».