Skoleløp med Team Rynkeby

Del innlegget

[16.05.2019]

Gratulerer igjen til alle elevene som løp rundt Lille Lungegårdsvann – en aktivitet som førte til AKTIVITET, SAMHOLD, FOKUS på KREFTSAKEN, og en del PENGER til barnekreftforskningen!

Team Rynkeby har sendt følgende melding:

Da har resultatene akkurat kommet fra hovedkontoret i Danmark.
St. Paul skole samlet inn utrolige 51.205 kroner!
Dere er rå!

Hils alle elevene og ansatte så masse fra oss i Team Rynkeby. Vi er så imponert og rørt over engasjementet og gleden dere viser, og for at dere hjelper oss å støtte vår hjertesak: Barnekreftforeningen og deres arbeid for barn med kreft!

 


[09.04.2019]

Det var stort engasjement, kjempestemning og strålende vær da elevene ved St. Paul skole 9. april deltok på Team Rynkeby Skoleløp rundt Lille Lungegårdsvann – til støtte for Barnekreftforeningen og forskning på barnekreft i Norge.

Til sammen løp elevene imponerende 3 045 runder rundt vannet! Det tilsvarer 2 030 km. Til sammenligning er avstanden i luftlinje mellom Bergen og Paris 1 298 km, mellom Bergen og Moskva 1 949 km og mellom Bergen og Roma 2 115 km.

Se flere bilder fra løpet her:

Skoleløp med Team Rynkeby

En kvart million skoleelever i Danmark, Sverige, Finland og Norge er med når det årlige ’Team Rynkeby Skoleløpet’ gjennomføres til fordel for alvorlig syke barn.

Gi et bidrag

Som sponsor til Team Rynkeby Skoleløpet er du med på hjelpe kreftsyke barn. I Norge går ditt bidrag uavkortet til Barnekreftforeningen.

Bidrag kan registreres her, Vipps til 97677 eller SMS til 02099. Beløpet merkes «ST.PAUL».